Welk product moet aan het dieet worden toegevoegd om het risico op het ontwikkelen van een gevaarlijke ziekte te verminderen?

TV-presentatoren en artsen Elena Malysheva en Andrey Prodeus spraken over wat er in het gebruikelijke menu moet worden opgenomen om de kans op het verschijnen van een veelvoorkomend type oncologie te verkleinen: borstkanker.

Ze deelden de details als onderdeel van het ‘Live Healthy’-programma op Channel One.

Ze zeiden dat we tofu moesten eten.

In dit geval is het voldoende om een ​​kleine hoeveelheid ervan in de voeding op te nemen, zodat het product een positief effect heeft op de conditie van het lichaam.

Salade, schotel
Foto: Pixabay

Het is voldoende om slechts 10 gram tofu te eten.

In dit geval kunt u de kans op het ontwikkelen van een ernstige ziekte met 10% verminderen.

Prodeus benadrukte dat tofu de kans op andere ernstige aandoeningen verkleint.

Als iemand bijvoorbeeld tot 100 gram van een dergelijk product per dag eet, vermindert dit de kans op overlijden door verschillende ziekten, bijvoorbeeld door problemen met het hart en de bloedvaten of door neurologische problemen.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar