De voedingsdeskundige zette de regels voor een slank figuur op een rij

Er zijn verschillende regels die tijdens het eten moeten worden gevolgd om slank te blijven.

InoSMI schrijft hierover meer onder verwijzing naar voedingsdeskundige Rie Matsuda.

Volgens de specialist is de eerste regel dat voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten gecombineerd moeten worden met vitamine B6, omdat dit de stofwisseling verbetert.

De volgende regel is het vermijden van kruiden met veel suiker of chemische toevoegingen.

Meisje, figuur
Foto: Pixabay

Zoals de voedingsspecialist opmerkte, moet je het koolhydraatontbijt opgeven, je moet de dag beginnen met eiwitten.

Matsuda zei ook dat je gestoofde kool aan je dieet moet toevoegen, die vol zit met voedingsvezels, je een vol gevoel geeft en overeten voorkomt. Daarnaast is het raadzaam om citroensap in uw dieet op te nemen, dit heeft een vetverbrandende werking.

Je moet ook onthouden dat alle soorten eetbare oliën rauw moeten worden geconsumeerd. Gefermenteerde voedingsmiddelen hebben een positief effect op de darmen. In plaats van tarwemeel moet je rijstmeel kiezen. Uiteraard moet u andere schadelijke voedingsmiddelen vermijden.

De laatste regel is van toepassing op die vertegenwoordigers van het schone geslacht die de menopauze ervaren. De dokter adviseerde mij om mijn eetlust te onderdrukken met soja.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar