Hoe je de gewoonte van te veel eten kunt doorbreken

Te veel eten kan met verschillende factoren in verband worden gebracht. Het kan bijvoorbeeld in verband worden gebracht met stress, enkele andere psychologische problemen en familietradities.

Bovendien leidt het ontbreken van een dieet ook tot dit probleem. Meestal wordt dit ervaren door mannen en vrouwen die het te druk hebben met hun werk.

Voedingsdeskundige Nuria Dianova sprak hierover in een interview met Spoetnikradio.

Te veel eten leidt tot gewichts- en gezondheidsproblemen. Het is mogelijk om een ​​slechte gewoonte te overwinnen.

Voedsel, hamburger
Foto: © Belnovosti

Eerst moet u uw dieet aanpassen en problemen met een psycholoog oplossen. Het is ook niet overbodig om onderscheid te maken tussen favoriete en betaalbare producten.

De voedingsdeskundige merkte op dat je geen hoofdmaaltijden mag overslaan, om geen eetstoornis te krijgen, en tussendoortjes moet opgeven.

Het dieet moet evenwichtig zijn. De helft van je bord moet gevuld zijn met groenten, een kwart moet gevuld zijn met koolhydraten en nog een kwart moet gevuld zijn met eiwitten.

Bovendien mag eten niet het enige plezier zijn.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar