Een voedingsdeskundige legde uit wanneer we meer mayonaise moeten eten

Mayonaise is een voedingsproduct, een speciaal soort emulsie die wordt verkregen door het kloppen van eidooiers met de geleidelijke toevoeging van plantaardige olie, azijn, zout en mosterd.

Yoghurt en vezels beschermen tegen longkanker

Tegenwoordig is dit product niet alleen in vrijwel elke winkel te vinden, maar ook thuis te maken.

Tegelijkertijd ontkennen veel voedingsdeskundigen het gebruik ervan, omdat het een bron is van veel calorieën en vet.

Er zijn echter uitzonderingen. Voedingsdeskundige Elena Solomatina legde uit waarom er bij het drinken van alcohol speciale aandacht moet worden besteed aan gerechten met mayonaise.

De eerste tekenen van een bloedstolsel die niet mogen worden genegeerd

Het is beter om alcohol te combineren met vlees, salade met olie of mayonaise, ham, burger. Omdat vet voedsel alcohol beter neutraliseert.

“Hoe meer mayonaise, hoe beter”, legt Elena Solomatina uit.

Bovendien bevat mayonaise het zogenaamde barnsteenzuur, wat ertoe bijdraagt ​​dat iemand niet dronken wordt.

Dit zuur komt ook in grote hoeveelheden voor in zuurkool. Daarom vertrouwen mensen vaak ’s morgens, na een zware avond, op koolsap of augurken.

Daarnaast raadt de voedingsdeskundige aan om vóór de gelegenheden waarbij u van plan bent alcohol te consumeren, vooraf een beetje te drinken. Bijvoorbeeld tijdens de lunch de dag ervoor.

Zo bereid je volgens Elena Solomatina de lever van tevoren voor op de ontwikkeling van enzymen die helpen bij het afbreken van alcohol./zdrave.to

Vind zdrave.to ook leuk op Facebook, waar je nog veel meer nuttige en interessante informatie kunt vinden

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar