Spinnen kunnen erg vervelend zijn, vooral als je arachnofobie hebt. Gelukkig zijn er eenvoudige huistrucs om ze weg te jagen. Hoe zich te ontdoen van spinnen? Pak de wijnkurk, snijd hem doormidden en plaats hem bij de deur. Het probleem zal snel verdwijnen.

Foto: pexels/La Miko pexels/Isabella Mendes

Wij gooien wijnkurken meestal in de prullenbak. Niet iedereen weet dat ze een effectief wapen tegen insecten kunnen zijn. Ontdek hoe het werkt en hoe u een onopvallend object kunt voorbereiden om ongenode gasten in uw appartement te bestrijden. Het blijkt makkelijker dan je denkt.

Snijd de wijnkurk doormidden. Het zal spinnen afstoten

Veel mensen zijn bang voor spinnen in huis, dus het is geen wonder dat ze er zo snel mogelijk en tegen elke prijs vanaf willen komen. Grondig schoonmaken helpt zelden, omdat zelfs in de schoonste appartementen spinnen verschijnen. U kunt ze echter effectief wegjagen en ervoor zorgen dat ze u niet meer willen bezoeken. Wat zou je moeten doen?

Neem wat pepermuntolie en week er een wijnkurk grondig in. Daarnaast komen de geuren van kaneel, citroen en eucalyptus ook goed van pas. Plaats de stekker in de buurt van deuren en andere plaatsen waar u het vaakst spinnen ziet in jouw huis. Dat zul je snel merken verschijnen veel minder of zijn volledig verdwenen.

Wat te doen om van spinnen af ​​te komen? Deze geuren zullen ze afschrikken

Het blijkt dat spinnen ook worden afgestoten door de geur en aanwezigheid van bepaalde planten. Als je deze insecten niet in huis wilt hebben, begin dan zo snel mogelijk met het kweken van munt en lavendel in potten. De spinnen rennen in paniek weg en jij slaakt een zucht van verlichting. Het is ook een goede gewoonte bestrooi potplanten met peperwat we vaak associëren met vakanties – kaneel. Je voedt ze niet alleen, maar je bent ook in een mum van tijd van een onplezierig probleem af. Je kunt ook hele kaneel gebruiken. Plaats hele peperstokken in hoeken en bij deuren. Geen enkele spin zal ooit nog knijpen.

Redactie Passie in jou.

Gerelateerde artikelen:

Spinnen komen in de herfst massaal huizen binnen. Doe één ding en ze zullen niet voor je ogen slapen

Veeg het meubilair af met mandarijnschillen. Kattenbezitters zullen het verschil al na enkele seconden merken