De video toont het behulpzame karakter van de schattige kat. Het vangt een kitten op dat zijn mens helpt een kartonnen doos in te pakken.

Foto: Reddit/@bakshup

Een video van een kat die zijn poot leent om zijn mens te helpen, is online gedeeld. In de clip is te zien hoe het kitten de vrouw op een heel ongebruikelijke manier helpt: door met zijn tanden de ducttape door te snijden. Deze opmerkelijke vaardigheid van de kat zal waarschijnlijk indruk op u maken.

De video werd op Reddit geplaatst met een eenvoudig maar toepasselijk onderschrift.

“Verpakkingsassistent”

– is geschreven.

De video begint en toont een vrouw die op de grond zit en een kartonnen doos met ducttape omwikkelt. Naast de vrouw is een kat te zien.

Eerst houdt de kat de doos met zijn poten vast om zijn mens te helpen. Vervolgens wacht het katje geduldig tot zijn mens een stukje ducttape op de roldoos plakt. Als hij klaar is, laat hij de kat de exacte plaats zien waar de tape moet worden doorgesneden, en het kitten doet dit met absolute precisie. De rest van de video laat zien dat de kat hetzelfde opnieuw doet.

Bekijk deze nuttige kattenvideo:

De video werd een paar dagen geleden gedeeld. Sindsdien heeft ze bijna 18.000 stemmen verzameld. Daarnaast kreeg het aandeel ook diverse reacties. Terwijl sommigen de kat prezen omdat hij zijn mens hielp, vertelden anderen dat ze een huisdier als dit katje wilden.

Verpakkingsassistent
byu/bakshup inAnimalsBeingBros

Hoe reageren Reddit-gebruikers op deze kattenvideo?

‘O, ik wil er een! Ik haat het zelf, maar soms ben ik te lui om een ​​schaar op te pakken. Dit prachtige wezen zal alles oplossen.”

– schreef een Reddit-gebruiker.

“De mijne doopt momenteel al mijn klantzendingen tijdens het verpakkingsproces door in de dozen te gaan liggen. Ik heb nog niemand over mijn haar horen klagen, maar ik weet zeker dat er een paar mensen hebben moeten lachen. Of ze hadden een allergische reactie.’

– grapte een andere gebruiker.

“De kat neemt deze “werk”-ervaring heel goed op. De meeste katten zouden er kapot van zijn als ze zien dat de dozen worden verzegeld en weggenomen, alsof ze een favoriet speeltje aan iemand anders weggeven.

– voegde een derde toe, erop wijzend hoe katten vaak graag met kartonnen dozen spelen.

“Zo’n werker.”

– prees de vierde.

“Een kat is nuttiger en efficiënter dan de meeste mensen die ik ken,”

– schreef een andere gebruiker.

Redactie Passie in jou.

Gerelateerde artikelen:

Voeg het in de herfst toe aan het voer van uw kat. Zo maak je het klaar voor de winter

Veeg het meubilair af met mandarijnschillen. Kattenbezitters zullen het verschil al na enkele seconden merken