Het nieuwe jaar brengt nieuwe modetrends. Qua schoonheid is de “kitty cut” zeker de moeite waard om op te letten, die is uitgeroepen tot het meest modieuze kapsel van 2024. Wat zijn de kenmerken ervan en wie kan het dragen?

Foto: pexels/cottonbro studio

Januari is de tijd waarin trends voor het nieuwe jaar worden bepaald. Hetzelfde gebeurt in kapsalons. Met het begin van het jaar besluiten veel vrouwen hun kapsel te veranderen. En welk kapsel zal de komende maanden in de mode zijn?

“Kat geknipt” of “kat geknipt”

Lang haar is papperig? Alles wijst erop dat in 2024 halflang haar de boventoon zal voeren. “Kitty Cut”, een extreem sexy, verleidelijk kapsel, zal de koningin onder de kapsalons worden. Het wordt gekenmerkt door het feit dat het haar zo gelaagd is dat het naar beneden toe taps toeloopt. Deze driedimensionale snit voegt volume en dynamiek toe aan het haar. Maar de kattensnede hoeft helemaal niet de schouders te bereiken.

Natuurlijk is niet elk kapsel geschikt voor iedereen. Dames die scherpe gelaatstrekken willen verzachten, zullen er goed uitzien met dit kapsel. Dit is absoluut geen kapsel voor vrouwen met een rond gezicht.

Het is ook belangrijk om de styling te onthouden. Dames met steil haar zullen het Kitty Cut-effect veel gemakkelijker kunnen bereiken. Anderen moeten vrienden maken met een föhn en een dikke borstel. Vooral als je haar gevoelig is voor kroezen.

Redactie Passie in jou.

Gerelateerde artikelen:

Hoe zich te ontdoen van een droge huid op de neus? De room en het geheime ingrediënt komen goed van pas. Je zult verlichting voelen

Als je het eenmaal gebruikt, wil je niet meer stoppen. Deze zalf is goud voor rimpels en een droge huid