Leer meer over ’s werelds grootste zwijn

Records kunnen niet alleen worden gevestigd door atleten, muzikanten en andere mensen met verschillende beroepen. Soms zijn ongelooflijke prestaties van dieren.

Dit recordbrekende varken zal je verbazen met zijn formaat.

Het grootste zwijn in de geschiedenis wordt beschouwd als een varken genaamd Big Bill. Hij werd wereldberoemd in de jaren 1900 van de 20e eeuw. En hij woonde in Amerika in de staat Texas.

Big Bill het zwijn was een kruising tussen een Pools en een Chinees ras. Het gewicht van het recordbrekende varken bereikte volgens verschillende bronnen een hele ton en honderddrieënvijftig kilogram. Ook de lengte was indrukwekkend. Ze bereikten twee meter vierenzeventig centimeter. Big Bill blonk ook uit in groei. Hij kon één meter en tweeënvijftig centimeter groot worden.

Leer meer over 's werelds grootste zwijn

Nadat hij alle denkbare en ondenkbare records had gebroken, stierf het zwijn in 1933. Maar zijn reis als recordhouder eindigde daar ook niet. Zijn lichaam werd gevuld om het fenomeen van zijn gigantische omvang gedetailleerder te bestuderen.

Foto: Pixabay

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar