Bij het koken wordt aanbevolen om het snelle ontdooien achterwege te laten ten gunste van natuurlijk ontdooien.
Maar soms is er gewoon geen uitweg. In dergelijke situaties kunnen de trucs die u moet kennen u redden.
Toch ontdooi je vlees ook zonder magnetron snel.
Hier moet u enkele aanvullende producten gebruiken.
U kunt bijvoorbeeld op azijn letten. Het aanvraagproces is vrij eenvoudig.
Eerst moet u het product uit de verpakking halen, in een kom doen en vervolgens royaal met azijn gieten.
Het vlees moet 15-20 minuten in deze staat worden bewaard.
Hierna moet je het karkas wassen om de geur en smaak van azijn te verwijderen. Nadat het product is gedroogd met keukenpapier, kunt u doorgaan met het kookproces.
Een andere snelle ontdooimethode is het gebruik van zout.
Slechts één eetlepel van het product moet worden opgelost in een kom met koud water.
Doe het vlees in deze oplossing en laat het 5 minuten staan. Vervolgens kunt u beginnen met het bereiden van het product.