Primark heeft een ezelkapstok inclusief schoenenrek die niet mooier kan zijn om bij de ingang van het huis te plaatsen

Als het gaat om de inrichting van een appartement, zijn kledingkasten niet langer een onbetwistbaar essentieel onderdeel, omdat ze in veel gevallen in de vorm van constructies voorkomen. De waarheid is dat het comfortabeler is Ga voor lichtere en veelzijdigere opbergalternatieven zoals kapstokken en rekken. Ze nemen weinig ruimte in beslag, zijn makkelijk te verplaatsen en demonteren als wij verhuizen. Als u er ook zo over denkt, mis dan dit voorstel dat we hebben gevonden niet. Het is erg interessant voor het opbergen van jassen of de kleding die je het meest draagt.

Deze bamboe ezelkapstok die we in de rubriek vonden thuis van Primark valt vooral op omdat hij erbij zit een opbergmand geïntegreerd in de basis. Dus naast het ophangen van onze kleding, kunnen we deze ruimte ook gebruiken als mini-schoenenrek of om accessoires op te bergen.

Op deze kist na, die is gemaakt van stof, is de rest van de kapstok gemaakt van 100% bamboehout. Natuurlijk moet er rekening mee worden gehouden dat het een model is dat Het ondersteunt slechts vier kilo gewicht.

Primark

Daarom is het gereserveerd voor beperkt gebruik als halmeubel bij de entree van de woning, om jassen achter te laten of om reserveer de outfits die we tijdens de week zullen dragen. Een soort batch-kookmode waarmee we ’s ochtends tijd kunnen besparen omdat we van tevoren al hebben besloten hoe we ons moeten kleden.

Het is een stabiele en resistente kapstok met een afmeting van 159 x 60 x 45 cm. Dankzij het strakke en eenvoudige ontwerp past hij in elke hoek van elk huis. Bovendien is de prijs zeer redelijk en kunnen we hem in de Ierse keten krijgen slechts 50 euro.

kapstok

Primark

Bamboe kapstok

*Sommige prijzen zijn mogelijk gewijzigd sinds de laatste beoordeling

Omslagfoto |

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar