Je hoeft geen uren te wachten om vlees te ontdooien.
Je kunt het probleem snel oplossen met gewone tafelazijn.
Om dit te doen, doet u het hoofdproduct in een kom, giet u er azijn overheen en laat u het 20 minuten staan.
Het enige nadeel van deze methode is dat het karkas achteraf gewassen moet worden om het specifieke azijnaroma te verwijderen.
Pas na deze procedure moet u doorgaan naar de volgende fase van het koken van vlees.
Er is nog een effectieve methode die veel mensen vergeten.
Het gaat om het gebruik van keukenzout.
Slechts één eetlepel van het bulkingrediënt moet worden verdund in een kom met koud water.
Dan moet je het rauwe vlees 5-7 minuten in de vloeistof laten zakken.
Daarna hoeft u het product alleen maar af te deppen met keukenpapier om eventueel achtergebleven vocht te verwijderen.
Met zulke eenvoudige methoden kun je vlees echt in de kortst mogelijke tijd ontdooien.
Eerder vertelden we je hoe je taai vlees zacht kunt maken.