Zo maak je het perfecte waterdeeg voor dumplings: een eenvoudige methode

Dumplings zijn een heerlijk halffabrikaat dat altijd van pas komt als je geen tijd hebt om te koken.

Veel verantwoordelijke huisvrouwen geven er de voorkeur aan om de bereiding zelf te maken, om niet te twijfelen aan de kwaliteit van het product.

Dumplings maken is een eenvoudige zaak.

Maar soms kunnen er problemen optreden bij het deegbereidingsproces.

Dumplings
Foto: Pixabay

Vandaag zullen we kijken naar een recept voor het maken van deeg in koud water.

In totaal moet je voor 150 ml water 2 eieren, 500 g bloem en een halve theelepel zout nemen.

Hoe knoedeldeeg te maken

Eerst moet je koud water mengen met gardes, eieren en zout. Dan kun je geleidelijk bloem toevoegen, maar de massa moet constant worden geroerd.

Hierna moet je het deeg tot een bal verzamelen en doorgaan met mengen met je handen. Het moet uniform zijn.

Vervolgens moet het werkstuk een half uur op kamertemperatuur onder een handdoek worden bewaard.

Na deze tijd moet je de massa opnieuw mengen, vervolgens in een zak wikkelen en een uur in de koelkast bewaren.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar