Handdoeken na het wassen zijn als schuurpapier: dit is de fout die tot dit resultaat leidt

Zelfs een zeer donzige handdoek kan na een paar wasbeurten stijf en ruw worden, zoals schuurpapier.

Maar dit gebeurt als er keer op keer een fout wordt gemaakt. Het is beter om erachter te komen waarom dit gebeurt dan te zoeken naar trucjes die de zachtheid en luchtigheid van producten helpen herstellen.

Sommige huisvrouwen voegen azijn toe samen met wasmiddelen. Er wordt aangenomen dat zuur de wasresultaten verbetert; het zou voorkomen dat handdoeken in schuurpapier veranderen.

Maar experts adviseren een beetje om van tactiek te veranderen. In plaats van folkremedies raden ze aan om aandacht te besteden aan welke wasmiddelen worden gebruikt.

Handdoeken
Foto: © Belnovosti

Deskundigen adviseren bijvoorbeeld om airconditioning niet op te geven. In plaats van poeder is het beter om gel te gebruiken.

Bovendien moeten handdoeken in warm water worden gewassen. Het punt is niet alleen dat een dergelijke vloeistof ziektekiemen beter doodt. Koud water maakt de stof sterker, zeggen experts.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar