Voorbeelden van mislukte renovaties in een appartement: het is duur, maar het leven wordt ondraaglijk

Als je altijd modieuze dingen volgt, zal de renovatie van je appartement nooit stoppen.

Maar het trieste is dat sommige dure ontwerpbeslissingen het latere leven tot een ondraaglijk bestaan ​​maken. En om reparaties niet twee keer uit te voeren, moet u naar goed advies luisteren.

Hier zijn enkele voorbeelden van mislukte maar dure reparaties waar u later spijt van krijgt.

Het is niet voor niets dat moderne ontwerpers steeds vaker zeggen dat minimalisme nu in de mode is. Dit wordt bevestigd door de trend die terugkeert naar huishoudelijke en interieurartikelen uit de tijd van de Sovjet-Unie.

Keuken
Foto: © Belnovosti

In die tijd dacht men vaak aan het praktische en functionele, in plaats van aan luxe en schoonheid. En sommige moderne ontwikkelingen maken het leven alleen maar ingewikkelder.

Punt één

Een vloer met meerdere niveaus voorkomt dat iemand zich vrij in de kamer kan bewegen zonder bang te hoeven zijn in het donker te struikelen. Als we het bijvoorbeeld over een podium hebben in de keuken, moet je bovendien nadenken over hoe dezelfde robotstofzuiger daar zal werken.

Punt twee

Wat vloeren betreft, is hout in de keuken niet de beste optie. Kwaliteiten als bruikbaarheid en esthetiek verbleken in vergelijking met het feit dat hout vet en vocht absorbeert en snel vlekken vertoont. Voor een keuken met een eeuwig hoge luchtvochtigheid is dit niet de beste optie.

Punt drie

Een ander ongelukkig voorbeeld is het gebruik van meerdere vloerbedekkingen in één kleine kamer.

En tenslotte. Als u de werkruimte in de keuken of de muren in de badkamer probeert te versieren met wilde steen, wordt het leven een onbegaanbaar dagelijks leven. Deze materialen vereisen een grondige reiniging en constante zorg.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar