Een magnetron schoonmaken zonder azijn en citroen: ontzettend eenvoudig

Het blijkt dat er nog een eenvoudige manier is om de magnetron te reinigen van vet en andere afzettingen die zich op de muren en deur hebben opgehoopt.

Het zijn deze verontreinigingen die dienen als de bron van de onaangename geur, waardoor de keuken later onaangenaam ruikt en het verwarmde voedsel zelf niet meer zo smakelijk is.

Meestal wordt in dergelijke gevallen aanbevolen om geïmproviseerde middelen te gebruiken.

Meestal worden azijnoplossing, citroen en andere huishoudelijke trucs gebruikt. Maar vergeleken met de voorgestelde methode duren ze langer: tot 10 minuten.

Magnetron
Foto: © Belnovosti

Om tijd te besparen en tegelijkertijd de magnetron snel en efficiënt schoon te maken, heeft u vochtige doekjes nodig.

Huisvrouwen raden aan om voor kinderen te kiezen, omdat deze minder schadelijke geurstoffen en andere additieven bevatten.

Hoe je te gedragen

Plaats gewoon een paar servetten in de magnetron en laat het apparaat 30-60 seconden draaien.

Nadat het apparaat niet meer werkt, moet u 5 minuten wachten, waarna u de deur kunt openen en dezelfde servetten kunt gebruiken om eventueel achtergebleven vet en ander vuil te verwijderen.

Indien gewenst kunt u de muren afnemen met een vochtige en schone doek.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar