Welke kleur bank kiezen voor de woonkamer: de beste oplossingen voor lichte en donkere paletten

Meestal wordt een bank in de woonkamer geplaatst, en daarom zullen we u vandaag vertellen welke kleur van het model het meest geschikt is om deze kamer in te richten.

Voor hulp besloten we ons te wenden tot de expert van de online publicatie BelNovosti, ontwerper Yulia Tychino.

Licht palet

Als uw woonkamer in lichte kleuren is ingericht, moet u een bank kiezen die daarbij past.

Opties die uw aandacht verdienen zijn pastelkleuren zoals beige, grijs, wit, evenals alle witte kleuren met een zachte en lichte ondertoon.

Bank
Foto: © Belnovosti

Ondanks het feit dat het palet als neutraal wordt beschouwd en geschikt is voor elke stilistische beslissing, heeft het een ernstig nadeel: de bekleding is vuil.

Donker palet

Het donkere palet bevat de volgende tinten: “grafiet”, rijke indigo, bordeauxrood, paars, donkerbruin, smaragdgroen, zwart.

In tegenstelling tot de vorige optie is deze bekleding praktischer en hoeft deze niet regelmatig te worden gereinigd.

Helder palet

Hier moet je de mint-, turkoois-, blauwe, rode, gele en oranje kleuren van dichterbij bekijken.

Dit is een goede manier om accenten te plaatsen en de woonkamer in functionele ruimtes te verdelen. Bij het kiezen van stoffering wordt aanbevolen om niet alleen monochromatische opties te overwegen, maar ook complementaire combinaties (tegengestelden), analoog (met twee aangrenzende tinten in het palet) en unieke patronen.

Eerder legde de deskundige uit waar het bed moest komen.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar