Aromatische appelcrumble bereiden: een eenvoudig dessert voor elke gelegenheid

Crumble is een klassiek Engels dessert dat avondbijeenkomsten met familie of vrienden zal opvrolijken met zijn geur en smaak.

Deze traktatie is eenvoudig te bereiden. Het is belangrijk om het aantal componenten correct te berekenen.

Ingrediënten

Voor het vullen:

  • appels – 1 kg;
  • citroen – 0,5 st.;
  • bloem – 1 eetl. l.;
  • suiker – 100 g;
  • gemalen kaneel – 0,5 theelepel.

Voor de test moet u het volgende doen:

Appels
Foto: © Belnovosti
  • bloem – 120 g;
  • kaneel – 1 theelepel;
  • bruine suiker – 200 g;
  • zout – 1 snuifje;
  • boter – 120 g.

Kookproces

Appels moeten worden geschild en in blokjes gesneden, gemengd met citroensap, bloem, suiker en kaneel.

Dan kan zo’n plano in een ovenschaal worden geplaatst.

Hierna moet je beginnen met het bereiden van het deeg. Je moet alle ingrediënten mengen, maar de boter moet eerst worden gesmolten. De massa moet goed worden gemengd totdat er kruimels ontstaan. Vervolgens kan zo’n preparaat op de appels worden gelegd.

Bak het gerecht ongeveer 30-40 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden).

Maak het dessert nog lekkerder door het te serveren met een bolletje ijs of slagroom. Er zal zeker niemand onverschillig blijven.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar