Zo maak je een geweldige cocktail voor de feesttafel: meng ongebruikelijke ingrediënten – je gasten zullen blij zijn

Ondanks het feit dat alcoholische dranken objectief schadelijk zijn, is het buitengewoon moeilijk om je een klassieke nieuwjaarstafel zonder hen voor te stellen.

De meest voorkomende drank is champagne.

Maar je kunt de organisatie van het serveren van drankjes creatief benaderen door een interessant drankje te bereiden. Fijnproevers zullen er zeker blij mee zijn, omdat de smaak ongebruikelijk en origineel zal zijn.

Hoe maak je een ongewone cocktail klaar voor de vakantietafel?

Lijst met benodigde ingrediënten

– 100 ml champagne;
– een lepel kwaliteitscognac;
– 2 eetlepels citruslikeur (het is beter om sinaasappel te nemen);
– schijfje citroen of sinaasappel.

vakantie
Foto: © Belnovosti

Kook methode

Het is belangrijk op te merken dat deze ingrediënten voldoende zijn om slechts één portie te bereiden. Bereken daarom de hoeveelheid afhankelijk van het aantal gasten dat u besluit te trakteren.

Het is belangrijk om champagne te koelen voordat u de drank bereidt.

Neem een ​​spectaculair glas om champagne te serveren. Meng er voorzichtig hoogwaardige cognac met citruslikeur in.

Wij introduceren de champagne zelf.

We ‘extraheren’ sap uit een schijfje sinaasappel of citroen en voegen het toe aan het glas. Veel mensen zullen deze cocktail lekker vinden.

Eerder hadden we het over een ongewoon recept voor varkensvlees gebakken met dadelpruimen.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar