Een heerlijk herfstdessert: Appels in deeg

Als je van appels houdt, kijk dan hoe je dit heerlijke en gemakkelijke dessert ermee kunt maken.

Benodigde producten:

300 g bloem (1 1/2 kopjes)

180 g koeienboter

1 ei

6-7 appels

1 theelepel zoet naar keuze

100 g gemalen walnoten

2 eetlepels poedersuiker

Methode van voorbereiden:

Er wordt een deeg gemengd van de bloem, het ei, de gesmolten boter en een beetje lauw water.

De appels worden van het zaadgedeelte schoongemaakt, gevuld met een mengsel van jam en walnoten en vervolgens afzonderlijk in het deeg gewikkeld. Ze worden gebakken op 180 graden.

Laat ze afkoelen en serveer ze bestrooid met poedersuiker.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar