Waarom rauwe pasta bakken voordat je gaat koken: 2 gevallen waarin je dit moet doen – een opmerking voor fijnproevers

Huisvrouwen gieten rauwe pasta meestal onmiddellijk in kokend water.

Maar sommige sluwe koks handelen anders: eerst sturen ze de pasta naar een droge koekenpan.

Het blijkt dat het voorbakken van het product in sommige gevallen een verplichte stap is.

Dus, in welke twee situaties moet je rauwe pasta opwarmen in een koekenpan?

pasta
Foto: © Belnovosti

Als de productkwaliteit laag is

Niet alle pastaproducten zijn van hoge kwaliteit te noemen.

Vaak blijkt dat je in plaats van een normaal bijgerecht een klomp plakkerige en niet de meest smakelijke pasta overhoudt.

Om dit resultaat te voorkomen, moeten spaghetti of schelpen van slechte kwaliteit eerst worden gebakken.

De pan moet droog zijn: er hoeft geen olie toegevoegd te worden.

De duur van de procedure moet één tot twee minuten zijn. Al die tijd moet de pasta worden geroerd.

Als u voorbereidende stappen uitvoert, blijft de pasta tijdens het koken niet aan elkaar plakken. Bovendien zal de smaak van het gerecht veel beter naar voren komen.

Wanneer soep maken

Ben je van plan een soep te maken met vermicelli als ingrediënt? Bak het product – en dan zal het niet opzwellen in kokend water.

U moet op dezelfde manier te werk gaan als in de vorige paragraaf.

Het toevoegen van voorverwerkte noedels aan de soep is een garantie voor het verkrijgen van een ideaal voorgerecht, en niet voor “pap”.

Eerder vertelden we je wat je aan koteletten moest toevoegen, zodat ze lang zacht en sappig blijven.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar