Wil je iets zoets eten dat makkelijk te bereiden is? Deze is perfect voor jou, vooral als je van witte chocolade houdt.
Ingrediënten voor witte chocoladetruffels:
125 g zachte boter
250 gram witte chocolade
1 eetlepel verse melk
150 g vloeibare room
20 ml vers geperst
kokosvlokken om te rollen
Kijk beter:
Zo bereid je dit heerlijke dessert:
Breek de chocolade in een vuurvaste kom, voeg de verse melk toe en laat smelten in een waterbad of in de magnetron.
Zodra het volledig gesmolten is, haal je het van het vuur en voeg je onmiddellijk de zachte boter en het citroensap toe. Goed mengen.
Klop en voeg toe aan het chocolademengsel, blijf een minuut roeren.
Zet het mengsel een paar uur in de koelkast om goed op te stijven.
Vorm vervolgens met behulp van een lepel balletjes, die je mooi in kokosschaafsel rolt. Zet terug in de koelkast gedurende een half uur.
Lieve jij.