Smelt in je mond: Truffels met witte chocolade en kokosnoot

Wil je iets zoets eten dat makkelijk te bereiden is? Deze is perfect voor jou, vooral als je van witte chocolade houdt.

Ingrediënten voor witte chocoladetruffels:

125 g zachte boter

250 gram witte chocolade

1 eetlepel verse melk

150 g vloeibare room

20 ml vers geperst

kokosvlokken om te rollen

Kijk beter:

Zo bereid je dit heerlijke dessert:

Breek de chocolade in een vuurvaste kom, voeg de verse melk toe en laat smelten in een waterbad of in de magnetron.

Zodra het volledig gesmolten is, haal je het van het vuur en voeg je onmiddellijk de zachte boter en het citroensap toe. Goed mengen.

Klop en voeg toe aan het chocolademengsel, blijf een minuut roeren.

Zet het mengsel een paar uur in de koelkast om goed op te stijven.

Vorm vervolgens met behulp van een lepel balletjes, die je mooi in kokosschaafsel rolt. Zet terug in de koelkast gedurende een half uur.

Lieve jij.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar