Malse neksteaks in de oven

Bekijk hoe u ze kunt bereiden.

Benodigde producten:

1.500 kg varkensnek

voor de marinade:

3 eetl. barbecuesaus

4 eetl. granaatappel saus

4-5 eetl. olijfolie

1 theelepel sumak

1/2 theelepel. peper

zout

3 eetl. sojasaus

Meer:

gerookte rode peper

50 g boter

lager bier

Methode van voorbereiden:

Wij snijden het vlees. Zout en bestrooi met zwarte peper. Giet de marinade erbij. We laten ze 2 uur in de koelkast staan. Ze kunnen ’s avonds worden bereid en een nacht in de marinade worden bewaard.

Schik de steaks in een schaal. Bestrooi lichtjes met gerookte rode peper. Leg op elke steak een stukje boter. Giet een beetje bier (overschrijd het niveau van het vlees niet).

Bak de steaks op 180 graden met een ventilator goudbruin en bedruip de steaks af en toe met de saus.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar