Bekijk hoe u ze kunt bereiden.
Benodigde producten:
1.500 kg varkensnek
voor de marinade:
3 eetl. barbecuesaus
4 eetl. granaatappel saus
4-5 eetl. olijfolie
1 theelepel sumak
1/2 theelepel. peper
zout
3 eetl. sojasaus
Meer:
gerookte rode peper
50 g boter
lager bier
Methode van voorbereiden:
Wij snijden het vlees. Zout en bestrooi met zwarte peper. Giet de marinade erbij. We laten ze 2 uur in de koelkast staan. Ze kunnen ’s avonds worden bereid en een nacht in de marinade worden bewaard.
Schik de steaks in een schaal. Bestrooi lichtjes met gerookte rode peper. Leg op elke steak een stukje boter. Giet een beetje bier (overschrijd het niveau van het vlees niet).
Bak de steaks op 180 graden met een ventilator goudbruin en bedruip de steaks af en toe met de saus.