Luchtige citroencake met yoghurt





luchtige-citroencake-met-yoghurt-1664612








Materialen

  • 2 fl. thee bloem voor alle doeleinden
  • 2 eetlepels. bakpoeder
  • 3/4 fl. van thee kristalsuiker
  • 1/4 theelepel. zout
  • 2 grote eieren, op kamertemperatuur
  • 3/4 fl. van thee volle yoghurt
  • Schil van 1 of 2 citroenen
  • 1/4 fl. thee vers geperst citroensap
  • 3/4 fl. thee olie

Implementatie

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en beboter en bebloem een ​​cakevorm.
  • Klop de droge ingrediënten door elkaar en zet opzij.
  • Klop de eieren gedurende 2 minuten tot ze geel en dik worden en voeg geleidelijk de suiker toe.
  • Voeg de resterende natte ingrediënten toe en meng goed.
  • Voeg de droge ingrediënten toe aan het mengsel en meng tot het mengsel homogeen is.
  • Giet het mengsel in de vorm en plaats het in de oven. Bak gedurende 30-35 minuten, totdat het kleur begint te krijgen en een tandenstoker die in het midden wordt gestoken eruit komt zonder dat er een vloeibaar mengsel blijft plakken.
  • Laat de cake 10 minuten afkoelen op een rooster voordat u hem uit de vorm haalt. Laat volledig afkoelen voordat je het bestrooit met suiker.

nieuwsbeest.gr










































admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar