Ik maak geen klassiek zuurdesem meer, dit is de eenheid: Gistvrije strudel DEEG – de zachtste en beste die ik ooit heb geprobeerd!

Veruit het beste recept voor heerlijke zelfgemaakte strudels dat ik ooit heb geprobeerd.

Na het bakken heeft het niet eens de tijd om af te koelen en is het al weg.

Een uitzonderlijk recept voor de lekkerste zelfgemaakte delicatesse van het YouTube-kanaal

Wij hebben nodig:

70 g boter of margarine

1 ei

100 g kristalsuiker

1 pakje vanillesuiker

100 ml melk

350 g gewone bloem

1 pakje bakpoeder

200 g maanzaad

1 eetl. poedersuiker

1 eetlepel jam

1 eetl paneermeel

50 ml warme melk

citroensap naar smaak

200 g abrikozenjam

1 kleine appel

1-2 eetlepels paneermeel

kaneel naar smaak

Benadering:

Doe de zachte boter in een diepe kom.

Voeg een ei toe.

Wij gieten suiker.

Voeg vanillesuiker toe.

Giet melk en een mixer we verslaan.

Voeg bakpoeder toe aan een aparte kom met bloem en meng.

Giet de bloem tweemaal in de kom met het botermengsel en meng met een spatel.

Met de hand wij mixen deeg.

Leg het op een met bloem bestoven tafel en ga verder met kneden.

Deeg wij zullen verdelen in twee gelijke delen.

Rol het deeg vervolgens uit op een met bloem bestoven tafel.

Giet maanzaad en poedersuiker in een aparte kom.

Voeg jam en paneermeel toe.

Eindelijk wij gieten hete melk en roer met een garde.

Breng op smaak met citroensap en meng opnieuw.

Verdeel het papavermengsel over het deeg en laat aan elke kant 2 cm vrij.

Buig de randen naar binnen en het deeg wij rollen op.

Leg de rol in een bakplaat bekleed met bakpapier.

Rol ook het tweede deeg uit.

Voeg jam, grof geraspte appel, kaneel, paneermeel en alles toe aan de kom samenvoegen.

Verdeel het mengsel over het deeg.

Vouw de randen om en rol het deeg uit (zie video).

Leg het deeg vervolgens op een bakplaat.

Doe Maar wij zullen bezuinigen en plaats de bakplaat in de voorverwarmde oven.

Bak ongeveer 30 minuten op 180°C.

Bestrooi de gebakken strudel met poedersuiker.

Wij kunnen dienen.

Wij wensen u een goede eetlust!

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar