Hoe rode vis te zouten: het zal matig zout en erg smakelijk zijn

Het voorgerecht wordt veel lekkerder als je het zelf inmaakt.

Wees niet bang voor een lang en moeizaam proces.

Als je op dit recept let, kun je gemakkelijk heerlijke vis op tafel krijgen, die een interessante en subtiele citroensmaak zal hebben.

Ingrediënten

Voor 500 g zalm of forel heb je nodig:

Vis
Foto: © Belnovosti
  • citroen – 1 stuk;
  • zout – 2 eetl. l.;
  • suiker – 1 eetl. l.

Het kan geen kwaad om wat groente te bereiden om de smaak op te fleuren.

Hoe vis te zouten

Het hoofdproduct moet in stukjes worden gesneden en bestrooid met zout en suiker.

De schil moet op een fijne rasp worden geraspt en vervolgens aan de vis worden toegevoegd. Het is vermeldenswaard dat het meest voorkomende zout nodig is.

Dan moet je de vis met kruiden bestrooien en 12 uur onder een deksel of film leggen. Het mag alleen in de koelkast worden toegediend.

Dep het product voor het serveren eenvoudig af met keukenpapier.

Hoe je haring thuis heerlijk kunt marineren, vertelden we je al eerder.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar