Hoe je in 10 minuten gekookte gecondenseerde melk maakt van gewone gecondenseerde melk: een meesterlijke lifehack

Het is moeilijk om wafelbroodjes voor te stellen, de geliefde ‘noten’ van velen, of een cake gemaakt van wafelkoekjes zonder vulling in de vorm van gekookte gecondenseerde melk.

Maar het komt vaak voor dat de dichtstbijzijnde winkel het product dat je nodig hebt niet op voorraad heeft – er staan ​​alleen dikbuikige potten met gewone gecondenseerde melk in de schappen.

Voorheen namen huisvrouwen in dergelijke gevallen plichtsgetrouw een blikje met melk en suiker erin en brachten ze vervolgens 2-3 uur thuis door om het te koken, waarbij ze het in een pan met kokend water dompelden.

We hebben een veel snellere methode, waarmee je in ongeveer 10 minuten gekookte gecondenseerde melk krijgt.

Noten met gecondenseerde melk
Foto: Pixabay

Om dit te doen, doet u 500 g gecondenseerde melk in een glazen bakje – u kunt een bord of een pot nemen.

Plaats de container in de magnetron en stel de tijd in op 120 seconden en het vermogen op 800 W.

Verwijder na 2 minuten de gecondenseerde melk, meng deze grondig en plaats hem vervolgens onder dezelfde omstandigheden opnieuw achter de gesloten deur van de magnetron.

U zult de bovenstaande stappen nog twee of drie keer moeten herhalen totdat u de gewenste consistentie heeft bereikt.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar