Hoe je de smaak van rundvleesstoofpot kunt verbeteren: je hebt donker bier nodig – een recept waar velen nog nooit van hebben gehoord

Rundvlees is een vleessoort die niet altijd eenvoudig en gemakkelijk te bereiden is.

Soms blijkt het toch te zwaar, omdat niet iedereen er op de juiste manier mee weet te werken.

Er is echter één interessant recept waarmee je ongelooflijk zacht en smakelijk vlees kunt serveren.

Hoe verbeter je de smaak van rundvleesstoofpot met bier?

Boodschappenlijstje

– anderhalve kilo rundvlees;
– anderhalve bril bier (de variant moet donker zijn);
– twee uien en een paar teentjes knoflook;
– twee eetlepels bloem;
– laurierblad (een paar stukjes), zout, peper;
– spek (niet meer dan 50 gram);
– een beetje peterselie.

bier
Foto: Pixabay

Kook methode

Het is beter om een ​​heel stuk rundvlees te nemen, het te wassen, te drogen en te behandelen met een mengsel van zout en peper. Snijd in verschillende redelijk grote stukken.

Doe het vervolgens in een koekenpan en bak goed.

We nemen een ketel, die vervolgens naar de oven wordt gestuurd. Bak het spek, snijd het in dunne plakjes. Wanneer het knapperig wordt, verwijder je het. Fruit in het vrijgekomen vet de gesnipperde ui en knoflook. Als de groenten klaar zijn, moet je bloem en laurier toevoegen.

Bak al roerend een paar minuten en giet het bier erbij. Kook nog drie minuten en voeg twee glazen water toe. Voeg zout en gewenste kruiden toe.

We introduceren het rundvlees zelf. Zet het geheel afgedekt in de oven gedurende 120 minuten op 175 graden. Serveer met peterselie.

Eerder hadden we het over welke 3 producten aan soepen moesten worden toegevoegd.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar