Malse levermassa en dunne rossige pannenkoeken zijn precies de combinatie die je doet watertanden bij het noemen ervan.
Laten we snel uitvinden hoe deze vulling wordt bereid.
Om dit te doen, heb je een minimum aan ingrediënten nodig, waarvan de belangrijkste wortels, uien en lever zijn.
Het is beter om kip te nemen – in vergelijking met rundvlees kookt het sneller, is het gemakkelijk schoon te maken en veroorzaakt het geen problemen bij het weken.
Snijd de groenten dus in grote stukken en bak ze samen met de lever in een mengsel van boter en plantaardige oliën, en voeg een laurierblad toe aan de pan.
Je zult merken dat er tijdens het frituren sap uit de lever vrijkomt – dus zet het vuur niet uit totdat het verdampt is. Maar je hoeft ook niet te veel te drogen: in de regel is 10-15 minuten voldoende.
Voeg aan het einde van het koken zout en gemalen zwarte peper naar smaak toe.
Wanneer alle ingrediënten zijn afgekoeld, mengt u ze met een blender om een homogene, vochtige massa te verkrijgen.
Het enige dat overblijft is het vullen van de pannenkoeken en je kunt een monster nemen. Eet smakelijk!
Eerder vertelden we je hoe je roerei in de magnetron kookt.