Een recept voor glühwein van Duitse kerstmarkten

is een van de eerste verenigingen voor een comfortabele sfeer tijdens winterdagen. Met behulp van een paar trucjes kun je de perfecte smaak krijgen. Dit Duitse recept laat je enkele trucjes zien om van wijn een elixer te maken.

Benodigde producten voor glühwein:

1 fles rode wijn

2 eetlepels. rum

2 sinaasappels, in stukjes gesneden

sap van 2 sinaasappels

5 anjerbloemen

2 kaneelstokjes

2 steranijs

1/2 theelepel. bruine suiker

Kijk beter:

Methode van voorbereiden:

Giet de rode wijn en de rum in een pan, voeg de sinaasappelschijfjes, het sinaasappelsap en vervolgens de kruiden toe: kaneel, kruidnagel, anijs en bruine suiker. Meng goed en verwarm alle ingrediënten op laag vuur. Giet de glühwein af en serveer warm.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar