Een klassiek julienne-recept voor kip




Foto: iStock/Gulliver

Benodigde producten:

2 stuks vlinderkipfilet

200 g champignons

100 g smeltkaas

6 augurken

50 g boter

200 g zure room

1 peper

1 theelepel peper

1 theelepel kerrie

1 theelepel zout

3 eetl. olijfolie

peterselie

Methode van voorbereiden:

Snij alle producten, behalve de champignons, in julienne. Smelt de boter in een diepe wok. Bak de kipfilet op smaak met zout en kerrie.

Voeg vervolgens de paprika en de champignons toe, snijd ze in dunne plakjes en bak ongeveer drie minuten. Voeg de komkommers eraan toe en kook nog een minuut.

Doe de olijfolie in een andere pan, voeg de gesmolten kaas en de room toe, verdun met een beetje warm water, voeg de kruiden toe en meng voorzichtig gedurende ongeveer vijf minuten.

Voeg dit mengsel vervolgens toe aan de diepe pan met de kip en roer tot alle ingrediënten zijn gecombineerd.

Giet het mengsel in een yenpot met deksel en zet het ongeveer vijftien minuten in de oven.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar