Foto: iStock/Gulliver
Je zult je vingers aflikken als je deze melktaart maakt.
Benodigde producten:
1 pakje taartbodems
900 ml verse melk
poedersuiker om te bestrooien
200 g suiker
2 vanilles
100 ml olie om te besprenkelen
4 eieren
Methode van voorbereiden:
Begin met de eerste stap: verwarm de suiker en de verse melk, roer tot het gesmolten is en voeg de vanille toe.
Klop vervolgens de eieren los met een garde. Voeg voorzichtig de melk toe en meng opnieuw.
Rol een korst uit en besprenkel met olie, vouw tot een accordeon aan de smalle kant. Rol het uit tot een slak en leg het in een bakje.
Herhaal dit met alle korstjes. Besprenkel met de olie en bak een half uur op 180 graden.
Verwijder de bakplaat en giet het melkmengsel over het zoete deeg. Bak nog eens 20 minuten. Laat het vervolgens afkoelen.
Genieten!