De lekkerste melktaart volgens oma’s recept




Foto: iStock/Gulliver

Je zult je vingers aflikken als je deze melktaart maakt.

Benodigde producten:

1 pakje taartbodems

900 ml verse melk

poedersuiker om te bestrooien

200 g suiker

2 vanilles

100 ml olie om te besprenkelen

4 eieren

Methode van voorbereiden:

Begin met de eerste stap: verwarm de suiker en de verse melk, roer tot het gesmolten is en voeg de vanille toe.

Klop vervolgens de eieren los met een garde. Voeg voorzichtig de melk toe en meng opnieuw.

Rol een korst uit en besprenkel met olie, vouw tot een accordeon aan de smalle kant. Rol het uit tot een slak en leg het in een bakje.

Herhaal dit met alle korstjes. Besprenkel met de olie en bak een half uur op 180 graden.

Verwijder de bakplaat en giet het melkmengsel over het zoete deeg. Bak nog eens 20 minuten. Laat het vervolgens afkoelen.

Genieten!

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar