5 redenen om een ​​langeafstandsrelatie te hebben
Foto: iStock/Gulliver

Langeafstandsrelaties zijn niet voor alle stellen geschikt. Als sommigen hun liefde versterken met de afstand van kilometers, verliezen anderen die voor altijd, maar ze kunnen het niet toegeven. Het is duidelijk dat afstand zijn voordelen heeft, en veel relaties hebben dit hard nodig, maar krijgen de kans niet. We spraken met een paar dames die ‘slachtoffer’ zijn van langeafstandsrelaties. Ze zeggen allemaal dat ze op deze manier meer dan gelukkig zijn en niet van plan zijn hun relatie binnenkort te veranderen. Dit zijn de vijf redenen die dit soort relaties ondersteunen en die we in alle gevallen hebben geïdentificeerd:

1. Mijn bed is niet eenzaam, maar breed

Mensen die van hun persoonlijke ruimte houden, zouden deze mening volledig ondersteunen. Deze suggestie klinkt een stuk beter dan mensen die zeggen dat hun partner hen verstikt en ruimte nodig heeft. Nou, je hebt er letterlijk veel van.

2. Je ontdekt andere niveaus van intimiteit

Weinig mensen accepteren het niet, maar seks op internet is een echt avontuur. In zulke moeilijke omstandigheden als de langeafstandsrelatie is het noodzakelijk om met alle middelen en methoden te improviseren. “Gescheiden stellen” geven toe dat ze op deze manier ongelooflijk veel plezier beleven en dat de opwinding veel groter is. Het verlangen wordt versterkt door de onmogelijkheid van aanraking.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar