20 citaten over het belang van familie
Foto: iStock/Gulliver

Tijdens de vakantie komt het hele gezin samen, wat niet alleen positieve emoties kan opwekken, maar je ook kan doen ontsporen vanwege de voortdurende vragen over je leven, wat aangeeft dat het de hoogste tijd is om iemand te vinden of een kind te baren. En terwijl u nog een glas alcohol voor uzelf inschenkt om het verbale bombardement binnen de familie te onderdrukken, raden wij u aan deze citaten te lezen, die u eraan zullen herinneren hoe belangrijk dierbaren zijn. Omdat we het geluk hebben dat er mensen zijn die om ons geven en ons alleen het beste wensen.

Gezinnen zijn als de takken van een boom. We groeien in verschillende richtingen, maar onze wortels blijven op dezelfde plek.

Ons gezin is de juiste combinatie van chaos en liefde.

Samen is mijn favoriete plek waar ze het liefst zijn.

Als je houdt van wat je hebt, heb je alles wat je nodig hebt.

Vind je “stam” en hou er hard van.

De kleine momenten van vandaag worden de onschatbare herinneringen van morgen.

We hebben misschien niet alles, maar samen wel.

Familie is niet altijd bloed. Dit zijn de mensen in je leven die jou in hun leven willen. Degenen die je accepteren zoals je bent. Degenen die alles zouden doen om je glimlach te zien en van je te houden, wat er ook gebeurt.

Een gezin hebben betekent deel uitmaken van iets heel moois. Het is liefhebben en geliefd worden voor de rest van je leven. Maakt niet uit wat.

Het gaat er niet om hoe groot het huis is, maar hoe gelukkig het huis is.

We wisten niet dat we herinneringen aan het maken waren. We wisten gewoon dat we plezier hadden.

Hoe ouder ik word, hoe meer ik de waarde besef van persoonlijke promiscuïteit, van het ‘cultiveren’ van je kring en het toelaten van bepaalde mensen daarin. Je kunt open, eerlijk en reëel zijn en tegelijkertijd begrijpen dat niet iedereen een plaats aan de tafel van je leven verdient.

Er zijn twee geschenken die we onze kinderen moeten geven. De ene is wortels en de andere zijn vleugels.

Thuis is geen plaats, maar een gevoel.

Ik ben dankbaar voor alle moeilijke mensen in mijn leven. Ze lieten me zien wie ik niet wil zijn.

Liefde groeit het beste in kleine huizen, met weinig muren om het te scheiden. Als je zo dichtbij eet en slaapt, communiceer je meer. Als we meer kamers samen hebben, bedenk dan wat je mist.

We zijn allemaal een beetje gebroken. Maar de laatste keer dat ik het controleerde, kleurden de kapotte kleurpotloden nog steeds op dezelfde manier.

Je krijgt ruzie met de mensen waar je het meest om geeft, omdat die relaties de moeite waard zijn om voor te vechten.

Je bent niet bang om jezelf te zijn tegenover de mensen die veel voor je betekenen, omdat je weet dat ze hoe dan ook van je zullen houden.

Laat uw huis een plek zijn waar vrienden elkaar ontmoeten, familie samenkomt en liefde voortleeft.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar