Namen die geschikt zijn voor jongens geboren in het jaar van de Geit

Als er een nieuwe man in uw gezin wordt geboren, wordt de kwestie van de naam van groot belang. Feit is dat het Jaar van de Geit al zijn baby’s eigenschappen schenkt die niet altijd goed zijn voor jongens. Deze jongens zijn in staat tot diepe gevoelens, begaafd met een onmetelijke charme en aantrekkelijkheid. Alleen hun sterke schouders doorstaan ​​niet altijd de tests van het leven.

Om niet tot zulke ongelukkigen te behoren, moet je alle omstandigheden doordenken. De allereerste is de naam van het kind. Deze reeks geluiden, die een persoon zijn hele leven hoort, kan niet alleen de kwaliteiten corrigeren die hem bij de geboorte zijn gegeven, maar ook zijn lot veranderen.

Gunstige namen voor jongens

Bijna alle jongens geboren in 2015 moeten betrouwbaarheid leren. Helaas is de Geit niet van plan hen zoveel waardigheid te schenken. Onder haar invloed kan een jongen winderig, snel, licht en gelukkig worden. Maar het zal moeilijker voor hem zijn om zijn prestaties te behouden. Je kunt de invloed van het bord 2015 corrigeren door bewust een naam te kiezen. Het kan het kind op verschillende manieren beïnvloeden. Laten we ze eens bekijken.

Voor stabiliteit en wijsheid

Anatoly, Andrey, Boris, Vadim, Vladimir, Zakhar, Ivan, Kirill, Maxim, Nikita, Roman, Semyon, Taras, Fedor, Julian.

Het symbool van het jaar is een actief, sociaal dier, maar houdt echt van gelukzaligheid. De strijd om voedzame weiden is niet haar element. Er zijn veel hoeken van de wereld waar ze zomaar gewaardeerd en gekoesterd zal worden, zonder enige complicaties. Deze positie maakt een man zacht en soms vluchtig. Daarom moet de naam bij de jongen het verlangen ontwikkelen om voor zichzelf en voor ‘zijn eigen’ op te komen. Er is niets mis met het vermogen om voor je gezin te vechten. Zo’n man zal gerespecteerd en geliefd worden. Deze vaardigheid zal ook helpen bij loopbaanontwikkeling. De jongen van de Geit heeft veel talenten. Als hij leert ze correct en systematisch toe te passen, zullen er geen problemen met geld zijn en zal er zelfs voldoening uit zijn activiteiten verschijnen.

Hier vindt u de huidige versie van het artikel per maand.

Namen van dynamiek en agressie

Anton, Alexander, Artem, Bogdan, Victor, Vitaly, Georgy, Grigory, Dmitry, Evgeny, Ilya, Konstantin, Leonid, Michail, Nikolay, Peter, Stanislav, Yuri.

De Geit weet hoe te communiceren, houdt van beweging, al het nieuwe trekt hem aan. Ze kan haar inspanningen gewoon niet lange tijd in één richting concentreren. De genoemde namen zullen hun eigenaren het doorzettingsvermogen geven dat nodig is om hun doelen te bereiken. Ze zullen hun leven kunnen opbouwen zonder naar anderen te kijken. Zulke jongens zullen zelfstandig hun aangeboren bescheidenheid kunnen overwinnen en problemen in hun persoonlijke leven kunnen oplossen. Hun families zullen vriendelijk en sterk zijn. Je carrière zal soepel worden opgebouwd. Je hoeft alleen maar de juiste richting te kiezen. Als een kind geïnteresseerd raakt in iets waar hij geen zin in heeft, loopt hij het risico in een depressie te vervallen.

Voor welzijn en welvaart

Alexey, Arkady, Arseny, Valentin, Vsevolod, Gleb, Egor, Daniil, Lev, Plato, Ruslan, Stepan, Timur, Felix, Yakov.

Het symbool van het jaar maakt de eigenaren ‘zilverloos’. Jongens geboren in het jaar van de Geit 2015 zullen niet streven naar geld en materiële rijkdom. De vermelde namen zullen helpen de situatie te corrigeren. Ze zullen je zoon niet gierig maken. Hij zal simpelweg realistischer naar de wereld kijken. Het symbool van het jaar zal zo’n man welvarend maken, soms gelukkig, en in staat om enorme sommen geld te verdienen met zijn talent. In je persoonlijke leven zal de naam je helpen veel trauma’s te vermijden die verband houden met scheidingen en verraad. Een man zal een rustig leven leiden, omringd door comfort. Maar hij zal geen baas worden. Deze namen zijn goed voor creatieve mensen.

Om kracht en logica te ontwikkelen

Arthur, Valery, Vasily, Gennady, Denis, Mark, Matvey, Oleg. Pavel, Sergey, Philip, Eduard, Yaroslav.

De Geit heeft geen verlangen naar macht. Al haar neigingen tot leiderschap komen neer op de veroudering van schandalen en hysterie, in het ergste geval – de tirannie van het emotionele vlak. Een aantal van deze namen kunnen de situatie echter gunstig beïnvloeden. Ze voegen verantwoordelijkheid, vertrouwen en logica toe aan een jongen geboren in het jaar van de Geit. Dit zullen uitstekende middenmanagers zijn. Dankzij de invloed van de naam zullen ze de variabiliteit verliezen die inherent is aan het symbool van het jaar. Omdat ze gefascineerd zijn geraakt door een bepaald onderwerp, zullen ze er trouw aan blijven en het diepgaand en bedachtzaam uitwerken. Dit geldt zowel voor het persoonlijke als het zakelijke leven. Het leven van een persoon met de genoemde namen zal ingetogen, stabiel, enigszins saai, maar zelfverzekerd zijn.

Het enige waar ouders voor gewaarschuwd moeten worden, is druk. Geen enkele Geit tolereert beperkingen, en jongens met de bovengenoemde namen reageren er bijzonder scherp op. Vanaf de geboorte weten ze zelf wat het beste voor hen is. Dus bemoei je er niet mee, en je zult trots zijn op je zoon!

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar