2015 volgens de Oost-Chinese kalender (Jaar van de Geit)

Het Jaar van de Blauwe Houten Geit (Schaap) komt naar ons toe op 19 januari 2015. Dit is heel symbolisch. De Chinese feestdag in 2015 valt samen met een belangrijke christelijke feestdag: Driekoningen. Deze combinatie van tradities zal veel nieuwe trends en concrete veranderingen in de levens van absoluut alle mensen brengen.

Omdat de Blauwe Geit van 2015 erg vriendelijk en sociaal is, kunnen er veel evenementen in de samenleving worden verwacht. Ze beginnen letterlijk vanaf de eerste dag en beïnvloeden alle gebieden van het leven. Dit belooft de wereld een afname van het spanningsniveau, aangezien het teken van het jaar vriendelijk, aanhankelijk en vredig is. Om haar te helpen mensen liefde en vriendschap te geven, moet je van tevoren een fatsoenlijke outfit voorbereiden die je houding ten opzichte van het symbool van het jaar benadrukt. ? 2015 moet gevierd worden in nobele outfits die noch uw bewegingen, noch de bescheidenheid van de mensen om u heen beperken.

Wat zegt de oostelijke kalender over de Geit?

Astrologen noemen de negatieve eigenschappen van de Geit grilligheid, onstuimigheid en onzekerheid. Deze kenmerken kunnen worden omgezet in sterke punten door veranderingen moedig en zorgeloos tegemoet te treden. Een lichte houding ten opzichte van gebeurtenissen kan de situatie enorm beïnvloeden en verbeteren.

Ondanks bescheidenheid en onwil om verantwoordelijkheid te nemen, hecht de Geit veel waarde aan hard werken. Zelf is ze klaar om te springen en te dansen, alleen onder goede omstandigheden. Daarom zal ze de voorkeur geven aan mensen die weten hoe ze moeten werken, waarbij ze een onverwachte verrassing of af en toe een verwennerij voorschotelt. De gelukkigen dit jaar zijn degenen die creatieve inspanningen omarmen. De grappenmaker van de Chinese kalender houdt van alles wat nieuw en interessant is, en ze zal dit ondersteunen met al haar magische krachten.

Waarnaar te zoeken?

De Houten Geit is een verschrikkelijke kattenkwaad, een echt creatief genie. Ze zal met mensen spelen, hen ogenschijnlijk complexe problemen voorleggen en hen vervolgens in de richting van de eenvoudigste, bijna bovennatuurlijke oplossingen duwen. Voor veel mensen zullen er aanwijzingen in hun dromen komen. Visioenen zullen naar anderen beginnen te komen. Het is niet nodig om bang te zijn. Ze maakt zo een grapje. Mensen zullen echter beginnen te leren zoeken naar intuïtieve benaderingen voor het oplossen van complexe problemen, moet ik zeggen – met succes.

Volgens de oostelijke kalender is het symbool van het jaar geen monetair teken. Daarom moet je, als je het jaar al verwelkomt, afstemmen op een positieve stemming, een humoristische stemming voorbereiden, voor het geval dat. Bijna iedereen zal worden geconfronteerd met de onmogelijkheid om winst of volledig verlies te maken. Als je dit filosofisch opvat, zal ‘rehabilitatie’ volgen in de vorm van winst. De geit is wispelturig, maar houdt niet van zeurders. Ze is van mening dat haar trappen nederig en geduldig moeten worden getolereerd.

Oosterse kalender over reizen en recreatie

Zowel reizen als recreatie staan ​​in het teken van het jaar 2015. Reizen naar exotische landen zullen gunstig zijn. Nieuwe interessante indrukken, kennissen en vuurwerk van entertainment wachten op degenen die een reis plannen. De Geit is voorstander van elke vorm van communicatie. Of het nu een excursie of een zakenreis is, je moet met je ogen wijd open naar de wereld kijken, met anderen communiceren en oprechte vriendelijkheid tonen.

Een beetje over persoonlijk

Volgens de oostelijke kalender is de Blauwe Geit van 2015 ook de Houten Geit. Ondanks al haar gezelligheid en vriendelijkheid is ze enigszins inert. Dit zal het opbouwen van stabiele relaties belemmeren. Er zullen misverstanden ontstaan ​​om allerlei loze redenen, en soms ook om gewelddadige schandalen. Wees geduldig en houd rekening met het vreemde gevoel voor humor van de gehoornde minnares van het jaar.

En als gezelligheid in de zakenwereld alleen maar een positieve rol speelt, dan kan het in de liefde een struikelblok worden. Het aantal ruzies gebaseerd op jaloezie, misverstanden en misverstanden zal toenemen. Soms hebben deze geschillen een echte basis. Het symbool van het jaar zal mensen belonen met zijn speelse dromerigheid, die hen ertoe aanzet te flirten en in iets meer te veranderen. Het is belangrijk om wijsheid niet te vergeten en kalm te blijven.

Maar proberen een relatie te redden waarin de vonk al lang is uitgegaan, is het niet waard. Misschien duwt de speelse Geit je opzettelijk in de richting van een persoon met wie je een nieuw harmonieus koppel kunt creëren dat zowel jou als de mensen om je heen gelukkig zal maken. De liefdeshoroscoop zegt dat het aantal huwelijken in 2015 ruimschoots groter zal zijn dan het aantal echtscheidingen.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar