Een man geboren in het jaar van de Geit: hoe is hij?

Ik wil alles weten over mijn geliefde. Dit is vooral handig als er bij elke stap misverstanden of meningsverschillen ontstaan. Hoe kunnen wij hier zijn? Wie is schuldig? Misschien moet je niet op zoek gaan naar het ‘extreme’, maar eerder de karaktereigenschappen begrijpen die hem in het geboortejaar zijn gegeven en je gedrag dienovereenkomstig aanpassen?

Temperament

Hij trok je aan met zijn humor en ongewoon aantrekkelijke uitstraling. Het leek je dat je je met deze persoon nooit zou vervelen, de wereld zou stralen! Je was dus niet de enige die voor dit aas viel. Zo is deze Geitman nu eenmaal. Ze houden van hem vanwege zijn oprechtheid, communicatiegemak en veranderlijkheid. Hij weet te boeien en te charmeren. Het is uiterst belangrijk voor hem om te schitteren, om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Dus waarom jaloers zijn? Dit is even zinloos als eerlijk.

Helaas zijn verslaafde mensen onderhevig aan frequente veranderingen van sympathie. Je moet dit gewoon niet laten gebeuren. En het is heel gemakkelijk om te doen. Hoe de speelse ogen van de mannelijke Geit ook opzij schieten, als er thuis een stevig diner en een gezellige sfeer op hem wachten, zullen al het verraad in dromen blijven. De Geit verlaat nooit de overvloedige en warme weide.

Het komt voor dat zulke mannen bezwijken voor hun lichtzinnigheid. Dit is geen karakteristiek teken, maar eerder een pathologie. Heb geen spijt. Als hij van je wegloopt, blijft hij niet in een andere weide. Dit komt niet voort uit een gebrek aan liefde. Geloof me, terwijl hij bij je was, was je de meest aanbeden vrouw ter wereld. Inconsistentie is een teken van zijn gebrek aan zelfvertrouwen. En het is heel moeilijk om met zo’n man te leven. Totdat je grijs haar hebt, zit je als een vat buskruit: het kan elke seconde ontploffen!

Karakter en basiskwaliteiten

Dit is een heel open persoon. Hij zal geen emoties of gedachten voor zichzelf houden. Als hij zich goed voelt, kan hij de hele wereld gelukkig maken; als hij zich slecht voelt, sterf dan tenminste, maar huil met hem mee. En denk er niet eens aan om weerstand te bieden! Hij weet hoe hij op zichzelf moet aandringen.

De methoden van de Geit-man zijn vergelijkbaar met “niet helemaal mannelijk”. Als hij beledigd of boos is, wordt hij woedend en probeert hij een schandaal te veroorzaken. Verandering gaat razendsnel. Zodra de zon van zijn glimlach scheen, was zijn voorhoofd al bedekt met wolken en schoten zijn ogen van woede. Gelukkig zal dit ook niet lang duren. Als hij boos wordt, kalmeert hij. Het wordt aanbevolen om geen ruzie met hem te maken, maar rustig af te wachten.

Als je een conflict aangaat, luister je naar veel kwetsende en harde woorden, die hij onmiddellijk zal vergeten. En je zult je zorgen maken en tevergeefs lijden. Het is het niet waard. In feite is een man geboren in het jaar van de Geit vriendelijk en niet boos, slechts licht wispelturig. Deze eigenschap verdwijnt met de leeftijd. Als je hem de vrije hand geeft, worden de stormen steeds minder frequent en worden de stormen die hem overkomen een grap.

Hoe maakt een Geitman het hof?

Verlegenheid maakt de verliefde Kozlik timide en zelfbewust. Hij zal het voorwerp van zijn passie van ver boeien. Hij zal proberen te schitteren in haar gezelschap, te charmeren, te betoveren. Maar de zaken zullen niet snel genoeg komen om een ​​beslissende stap te zetten. Meestal neemt de partner, die het nalaten beu is, het heft in eigen handen. Dit is precies wat hij bereikt. Laat haar voor hem beslissen.

Als je dieper graaft, blijkt dat hij een zwak persoon is, bijna een zwakke wil heeft, en geleid moet worden. Zo’n man heeft meestal een vrouw in de buurt nodig – een dictator, begiftigd met wijsheid en tact. Dan zullen beiden oprecht gelukkig zijn en vele jaren in liefde en harmonie leven.

Houding ten opzichte van verraad

Ondanks het gehoornde symbool tolereert een man geen ontrouw (uiteraard van zijn partner). Nee, hij durft ook niet weg. Het zal gewoon van tijd tot tijd zijn om het op zijn plaats te zetten en op de meest onverwachte momenten ‘herinneringsavonden’ te organiseren.

Een partner die heeft besloten vals te spelen, moet de zaak zelf voltooien. Als ze uit elkaar wil gaan, zal ze alleen moeten vertrekken. Vaak kiezen Geit-mannen voor vrouwen die hen niet verlaten, omdat ze bang zijn om deze afhankelijke “onderdrukte” mensen alleen te laten met hun problemen.

Maar de echtgenoten van Kozlikov zullen regelmatig ontucht moeten ondergaan. Dit betekent niet dat hij uit liefde viel. Het is gewoon zijn belangrijkste manier van zelfbevestiging. Dit zal na zijn veertigste voorbij zijn, wanneer hij een beetje verandert, zelfverzekerder, kalmer en zelfs imposanter wordt.

Hoe kun je zo’n man verleiden?

Hij waardeert elegantie en uniciteit in een vrouw. Het is niet moeilijk om een ​​jongeman aan te trekken die geboren is in het jaar van de Geit. Hij snelt naar alles wat helder en extravagant is. Hij houdt gewoon niet van vulgariteit. Als je zijn aandacht trekt, verandert hij in een lam dat gemakkelijk te leiden is. Vergeet alleen niet dat krachtige hoeven niet zijn verdwenen. Alles wat niet bij hem past, kan zijn onafhankelijkheid gaan schoppen en verdedigen. Hij heeft zelf het recht om harde uitspraken te doen, maar zijn partner moet een voorbeeld zijn van tederheid en nederigheid.

Maar het is allemaal niet zo erg. Een Geitenman is een uitstekende echtgenoot. Hij zal voor het gezin zorgen, zelfs als de eerste romance ver achter ligt. Kinderen zullen heel veel van hem houden. Hij bouwt partnerschappen met hen op en zorgt ervoor dat ze zich in het leven nestelen. Wil je weten wat je te wachten staat met zo’n man? ! Het nieuwe jaar is tenslotte de beste tijd voor waarzeggerij en om wensen uit te laten komen!

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar