Foto: iStock/Gulliver
Benodigde producten:
2 stuks vlinderkipfilet
200 g champignons
100 g smeltkaas
6 augurken
50 g boter
200 g zure room
1 peper
1 theelepel peper
1 theelepel kerrie
1 theelepel zout
3 eetl. olijfolie
peterselie
Methode van voorbereiden:
Snij alle producten, behalve de champignons, in julienne. Smelt de boter in een diepe wok. Bak de kipfilet op smaak met zout en kerrie.
Voeg vervolgens de paprika en de champignons toe, snijd ze in dunne plakjes en bak ongeveer drie minuten. Voeg de komkommers eraan toe en kook nog een minuut.
Doe de olijfolie in een andere pan, voeg de gesmolten kaas en de room toe, verdun met een beetje warm water, voeg de kruiden toe en meng voorzichtig gedurende ongeveer vijf minuten.
Voeg dit mengsel vervolgens toe aan de diepe pan met de kip en roer tot alle ingrediënten zijn gecombineerd.
Giet het mengsel in een yenpot met deksel en zet het ongeveer vijftien minuten in de oven.