De Food Revolution van Jamie Oliver is nu ook in Bulgarije
Foto: iStock/Gulliver

De beroemde foodie Jamie Oliver is de bedenker van het Food Revolution-initiatief. Hiermee wil hij de aandacht vestigen op de gezonde voeding van kinderen.

Toegang tot vers en kwaliteitsvoedsel is het recht van ieder kind, maar wij bieden dit momenteel niet aan. Miljoenen kinderen over de hele wereld eten te veel junkfood, terwijl miljoenen andere kinderen niet genoeg krijgen van het voedsel dat ze nodig hebben om te groeien en sterk te worden.

Als u zich zorgen maakt over uw kind en goede eetgewoonten wilt opbouwen, kunt u zich aansluiten bij het initiatief van verschillende Bulgaarse vrouwen en moeders: Food Revolution Bulgaria.

Ze zijn officieel goedgekeurd door de Food Revolution-organisatie van Jamie Oliver als ambassadeurs van de beweging in Bulgarije. Het zijn actieve burgers die ervoor hebben gekozen actie te ondernemen in plaats van kritiek te leveren en te klagen. Hun algemene acties kun je volgen op .

“We zijn verbonden door de wens dat onze kinderen opgroeien in een omgeving die gezonde gewoonten ondersteunt en het vertrouwen dat dit met gezamenlijke inspanningen mogelijk is”, zeggen de makers.

Ze hebben een aantal specifieke doelen gesteld die ze hopen te bereiken met de hulp van alle mensen die willen dat onze kinderen gezond zijn. Daartoe behoren de oprichting van een burgerlijke vereniging met een algemeen nut, een actieve zoektocht naar een dialoog met de verantwoordelijke staatsinstellingen voor de herziening van het bestaande regelgevingskader, waarbij erop wordt aangedrongen dat rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van kinderen met allergieën en voedselintoleranties. , waarbij een reguleringsmodel met betrekking tot roddels op school wordt voorgesteld, en het publieke bewustzijn over de kwestie wordt vergroot door middel van verschillende initiatieven.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Leomolenaar